Navn og alder

Mit navn er Maja Rasmussen, jeg er 26 år.

Hvad laver du i Boblen?

Jeg er næstformand og insturktør i svømmeskolen boblen. Jeg står for at tage billeder og oplæg til vores facebookside, er med i vandet som intruktør, og er i tæt samarbejde med Ulla til at drive foreningen. 

Hvorfor arbejder du i boblen?

Med en meget stor interesse for både svømning, og foto, og en baggrund som pædagog med en særlig interesse inde for børn med særlige behov, er det her det perfekte sted at være for mig. 
Udover det har jeg stor interesse og 6 års erfaring for babysvømning og gøre babyer og børn så selvstændige som meget muligt.

Hvad er din tilgang til undervisning

For mig skal det være den nære kontakt og tætte fokus til hvert barns behov for læring, som gør at alle har mulighed for at udvikle sig på den bedst mulige måde for hver enkelt person. 

Hvad laver du i din fritid?

Jeg bruger tid på Svømmeskolen Boblen, da jeg jeg har et fuldtidsjob ved siden af. Men det er med stor interesse og noget jeg selv vælger, da det er noget der betyder meget for mig og virkelig giver mening.

Udover det kan jeg godt lide billedredigering, og ellers bruge tid med med min kæreste, som også er med som Hjemmeside Administrator i Boblen.

Hvad er dit ynglings dyr?

Jeg er selv vokset op med en fantastik hund, som stadig udviser den største ubetinget glæde og begejstring, hver gang han ser mig. Det er da fantastisk.